مجمع عمومی سالانه شرکت تولید برق عسلویه مپنا؛ افزایش سرمایه ۱۰۳ درصدی در «بمپنا»

مجمع عمومی عادی سالیانه و عمومی فوق‌العاده شرکت تولید برق عسلویه مپنا با حضور بیش از 87درصد سهامداران برگزار شد و با تاکید بر رای سهامداران بمپنا، معادل 80درصد از سود تقسیم و به ازای هر سهم 70 تومان و همچنین افزایش سرمایه به میزان ۱۰۳ درصد از محل سود انباشته مورد تصویب سهامدران قرار گرفت.

در مجامع امروز برق عسلویه مپنا و در مجمع فوق العاده با رای سهامداران این شرکت، افزایش سرمایه بمپنا از محل سود انباشته به جهت اصلاح ساختار مالی از مبلغ ۷۷۲۸ میلیارد ریال به ۱۵,۷۰۰ میلیارد ریال معادل ۷۹۷۲ میلیارد ریال (۱۰۳ درصد) مورد تصویب قرار گرفت.

سید علی مکبری، مدیرعامل شرکت برق عسلویه مپنا، ابتدای جلسه مجمع، گزارشی از عملکرد مالی شرکت منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ ارائه و آخرین وضعیت احداث بخش بخار نیروگاه عسلویه را تشریح کرد.

مکبری با اشاره به ظرفیت بخش گاز نیروگاه به میزان ۱۰۱۸ مگاوات و بخار به میزان ۴۸۰ مگاوات گفت: «بمپنا» جایگاه هشتم را در میان نیروگاه های سیکل ترکیبی دارد و در سال ۱۴۰۳ گواهی افزایش ظرفیت به‌ میزان ۴۲ مگاوات و انتشار در بورس انرژی اخذ شده و در حال معامله است.

او در ادامه تصریح کرد: مبلغ ۲۷۰ میلیون یورویی وام ارزی از حساب ذخیره ارزی جهت احداث بخش گازی دریافت کردیم و موفق شدیم با استفاده از قانون رفع موانع تولید در سال ۱۳۹۷ آن را به وام ریالی تبدیل کنیم که در سال گذشته آخرین اقساط آن پرداخت و  تسویه شد. و شرکت هیچگونه تعهدی بابت تسهیلات ارزی و ریالی ندارد. همچنین شرکت دارای معافیت مالیاتی ماده ۱۳۲ می باشد که با پیگیری‌های انجام شده، معافیت مالیاتی تا ۱۴۰۷ تمدید شده است.

مدیرعامل شرکت تولید برق عسلویه مپنا درخصوص پیشرفت‌های عملکردی این شرکت افزود: سقف نرخ انرژی در سال گذشته ۱۶۲ تومان بود که برای سال جاری ۲۰۹ تومان اعلام شده است. همچنین نرخ سوخت نیروگاهی سال گذشته ۱۸۰ تومان بود که در سال جاری به ۲۷۰ تومان رسید. همچنین آمادگی تولید سالیانه نیروگاه عسلویه در سال قبل بیش از ۹۲درصد بود که ۹درصد نسبت به ۱۴۰۲ رشد داشته است. ضریب بهره‌برداری سالانه نیز از ۷۴درصد در ۱۴۰۲ به بیش از ۸۴درصد در سال ۱۴۰۳ رسید و نیز میزان تولید برق نیروگاه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل آن ۱۵درصد رشد داشته است.

مکبری با اشاره به فروش برق نیروگاه در سال ۱۴۰۳ به میزان حدود ۱۵هزار و ۵۰۰ میلیارد گفت: طرح توسعه نیروگاه عسلویه به سیکل ترکیبی تا انتهای آذرماه ۱۴۰۳ مجموعاً حدود ۸۵درصد پیشرفت داشته است. در صورت تأمین نقدینگی از طریق قرارداد بیع متقابل، این واحد به زودی به اتمام می‌رسد و به برق کشور متصل خواهد شد‌. واحد سه نیروگاه بخار در چارچوب بیع متقابل برای سه واحد نیروگاه بوده است.

احمدرضا فراست، معاون مالی و اقتصادی مپنا نیز در این جلسه با اشاره به دارایی ثابت شرکت برق عسلویه مپنا گفت: دارایی ثابت شرکت از ۲.۷ به ۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

او درباره مطالبات از محل قرارداد بیع متقابل از وزارت نیرو خاطرنشان کرد: تا انتهای سال مالی قبل، دو هزار میلیارد تومان وصول مطالبات داشتیم. رسیدگی به این موضوع و مشابه آن در سندیکای برق مطرح و پیگیری شده و اظهارنامه ارسال شده است. همچنین افزایش سرمایه ۱۰۳درصدی معادل ۷۹۷۲ میلیارد ریال جهت تکمیل و بهره‌برداری از واحد ۳ نیروگاه بخار به تصویب رسید.

در پایان مجمع سالانه بمپنا، تقسیم سود ۷۰۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا