معرفی شرکت گروه مپنا
گروه مپنا یکی از شرکتهای بزرگ دانشبنیان ایرانی است که در حوزه انرژی و تامین زیرساختهای حیاتی، بیش از 30 سال تخصص، تجربه و ارزشآفرینی را در کارنامه خود دارد.
مپنا در گذر زمان، کسب و کار خود را از صنعت برق به حوزههای نفت و گاز، حمل و نقل و آب بسط داده و در این حوزهها، راه حلهای متنوعی را به مشتریان خود ارائه میکند.
گروه مپنا به عنوان نخستین و بزرگترین سازندۀ تجهیزات اصلی نیروگاهی در ایران، با تلاش نیروهای کارآمد داخلی و بهرهگیری از فناوریهای روز جهان، جایگاه نخست را در حوزه طراحی و احداث نیروگاههای حرارتی بزرگ و متوسط، ارائه خدمات بهرهبرداری، تعمیرات، نگهداری و نیز سرمایهگذاری در ایران در اختیار دارد.
گروه مپنا همواره باور به خود را سرمشقِ توسعه خود قرار داده و از این رو در میان برندهای صنعتی دنیا نامی آشناست و به عنوان صاحب فناوری، پیمانکار نیروگاهی معتبر و تولیدکننده بسیاری از تجهیزات کلیدی مانند توربین شناخته میشود.
گروه مپنا
شرکتهای بورسی
شرکت تولید برق عسلویه مپنا
نیروگاه عسلویه مشتمل بر ۶ واحد گازی براساس قرارداد منعقده با شرکت توانیر به صورت B.O.O در سال ۱۳۸۲ با سرمایهگذاری شرکت مپنا توسط این شرکت احداث شده است. در سال 1399 اولین واحد بخار این نیروگاه به شبکه سراسری پیوسته که ظرفیت نامی این نیروگاه هم اکنون به هزار و ۱۷۲ مگاوات رسیده است.
دومین واحد بخار نیز در شهریور 1401 با شبکه سراسری برق کشور سنکرون شده بود. تحویل موقت واحد دوم بخار نیروگاه سیکل ترکیبی BOO عسلویه، روز بیست و سوم خرداد 1402 با موفقیت انجام و صورت جلسه آن در تاریخ نوزدهم اردیبهشت 1403 توسط کارفرمای پروژه به شرکت توسعه یک ابلاغ شد.
شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا
شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا (سهامی عام) در سال ۱۳۹۵ به عنوان یکی از واحدهای تجاری فرعی گروه مپنا به ثبت رسید. با انتقال سهام هشت شرکت نیروگاهی از شرکت گروه مپنا به این هلدینگ، سرمایه شرکت به 20هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
ظرفیت نیروگاهی تحت مدیریت این هلدینگ، حدود ۵هزار و ۹۰۰ مگاوات مشتمل بر ۱۰۵ مگاوات انرژی بادی، ۲ مگاوات انرژی خورشیدی، ۱۰۰ مگاوات مقیاس کوچک و ۵هزار و ۷۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی است.
گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا با بهرهگیری از ظرفیت تجمیع شده در طیف گسترده و متنوعی از نیروگاههای حرارتی، تجدیدپذیر و تولید همزمان برق و آب هوشمندانه سبدی را ارائه نموده است تا با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه، توانمندیهای فناورانه گروه مپنا، نیروهای متخصص، منابع قابل اعتماد و تنوع در انواع قراردادهای خرید تضمینی درازمدت، مشارکت در بورس انرژی در سپهر انرژی کشور نقشی راهبردی را ایفا نماید.
صندوق سرمایه گذاری پروژه آرمان پرند (شرکت تولید برق پرند مپنا)
موضوع فعالیت این صندوق، جمعآوری وجوه از سرمایهگذاران و اختصاص وجوه جمعآوری شده به منظور اجرای پروژه توسعه شرکت برق پرند مپنا (شرکت پروژه)، مطابق طرح توجیهی است که طی تشریفات مندرج در اساسنامه به تصویب رسیده است.
شرکت تولید برق پرند مپنا (سهامی خاص) سال ۱۳۹۱ به ثبت رسید. در حال حاضر، سهامدار اصلی شرکت، صندوق سرمایهگذاری پروژه آرمان پرند مپنا بوده و شرکت به عنوان شرکت پروژه صندوق تلقی میگردد.
شرکت تولید برق پرند مپنا ۱۵۰۳ مگاواتی و سیکل ترکیبی است و حدود ۲% از تولید برق کشور را در اختیار دارد. شرکت تولید برق پرند مپنا برق تولیدی را در بازار برق (به مدیریت شبکه برق ایران) به فروش میرساند.نیروگاه پرند مپنا مشتمل بر ۶ واحد گازی و ۳ واحد بخار می باشد.
روابط سرمایه گذاران
آخرین اخبار سهام مپنا
روابط سرمایه گذاران
مجامع گروه مپنا
درصورتی که مجامع مربوط به سهامداران مپنا برنامه ریزی شده باشد، در این بخش معرفی خواهد شد.
5
مجمع عمومی سالانه مپنا
مجمع عمومی سالانه مپنا در تاریخ 5 دی 1403 برگزار خواهد شد.
6
مجمع عمومی سالانه مپنا
مجمع عمومی سالانه مپنا در تاریخ 5 دی 1403 برگزار خواهد شد.
9
مجمع عمومی سالانه مپنا
مجمع عمومی سالانه مپنا در تاریخ 5 دی 1403 برگزار خواهد شد.
روابط سرمایه گذاران
وضعیت سهام مپنا در بورس
سامانه اطلاع رسانی ناشران (کدال) – مپنا
رمپنا
گروه مپنا (سهامی عام)
بمپنا
تولید برق عسلویه مپنا (سهامی عام)
ومپنا
مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا (سهامی عام)
پرند
صندوق س. پروژه آرمان پرند مپنا
مدیریت فناوری بورس تهران – مپنا
پرسشهای متداول
برای پاسخگویی شفاف به مهمترین و پر تکرارترین سوالات شما، در این بخش لیستی از موضوعاتی که ممکن است برای شما مهم باشد تهیه شده است.
مجامع
سهامداران محترم می توانند ضمن مشاهده آگهیهای دعوت به مجامع (قابل مشاده در این سایت، در سامانه کدال و روزنامه رسمی شرکت)، جهت شرکت در مجامع، در ساعت اعلامی در محل آگهی شده حضور بهم رسانند.
با عنایت به اینکه سال مالی شرکت برابر با آخرین روز هر سال میباشد، معمولا مجامع عمومی عادی سالیانه شرکت در انتهای تیر ماه سال بعد برگزار میگردد.
تصویب صورتهای مالی شرکت، اتخاذ تصمیم درخصوص تقسیم سود، انتخاب بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیر الانتشار و انتخاب اعضای هیات مدیره در حیطه وظیفه مجمع عادی سالیانه بوده و ولی تصویب افزایش و کاهش سرمایه شرکت و تغییر در مواد اساسنامه شرکت در حیطه وظیفه مجمع فوق العاده میباشد.
در این صورت بانک بعد از حداکثر 72 ساعت مبلغ کسر شده را به حساب شما برمی گرداند، احیاناً اگر مبلغ کسر شده به حساب شما واریز نشد از حساب خود یک نسخه صورتحساب تهیه و همراه شماره پیگیری و تلفن تماس جهت بررسی به اداره … به شماره …. فاکس نمائید .
خیر . پس از واریز مبلغ حق تقدم نیازی به ارسال و یا مراجعه حضوری به اداره جهت تحویل فیشهای واریزی نمی باشد. این شرکت فایل واریزیها را از بانک دریافت و با توجه به کد شناسه در سیستم سهام ثبت مینماید.
افزایش سرمایه به سهامدارانی تعلق می گیرد که در تاریخ اجرای مصوبه مجمع عمومی فوق العاده، در خصوص افزایش سرمایه سهامدار شرکت باشند.
براساس قوانین موجود سازمان بورس و اوراق بهادار تمامی شرکتهای سهامی پذیرفته شده موظفند اطلاعات مالی و عملکرد خود را جهت اطلاع سهامداران از طریق سایت «Codal.ir» در اختیار سهامداران قرار دهند و این امر تاکنون در زمانهای مقرر از سوی شرکت اقدام گردیده است و جهت سهولت دسترسی لینک مربوط به شبکه کدال در سایت شرکت و در بخش پیوندها در اختیار سهامداران محترم قرار گرفته است.
سود سهام
مطابق بخشنامههای سازمان بورس و اوراق بهادار، سود نقدی سهام از طریق سامانه سجام به حساب سهامداران واریز میگردد. لذا هر ساله پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام سود نقدی کلیه سهامداران، مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده شرکت از طریق سامانه مذکور به حسابشان واریز میگردد. لذا از تمامی سهامداران که در سامانه سجام ثبت نام ننمودهاند درخواست میگردد نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام نمایند.
همچنین جدول زمانبندی و نحوه پرداخت سود پس از برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه از طریق این سایت و سامانه کدال قابل مشاهده میباشد.
سود هر سهم به سهامداری تعلق میگیرد که در تاریخ برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت، مالک آن سهم باشند.
اگر افزایش سرمایه از محل سود انباشته صورت گیرد، سهام جایزه به سهامداران تعلق میگیرد.
سایر
شرکتها برای اجرای طرحهای جدید و یا گسترش فعالیتهای خود به منابع مالی جدید نیاز دارند. این وجوه به روشهای مختلفی تأمین میگردد. یکی از شیوههای تأمین مالی، افزایش سرمایه است که در نتیجه آن تعداد سهام شرکت افزایش مییابد. برای افزایش سرمایه، هیأت مدیره در مجمع عمومی فوق العاده، علت افزایش سرمایه و شیوه به کارگیری و بازدهی مورد انتظار آن را شرح میدهد و در صورتی که سهامداران طرح توجیهی هیأت مدیره را تصویب کنند، افزایش سرمایه اجرا میشود. انواع روشهای افزایش سرمایه عبارتند از:
۱- افزایش سرمایه از محل آورده نقدی
۲- افزایش سرمایه از محل مطالبات
۳- افزایش سرمایه به روش جایزه (از محل اندوخته یا همان سود انباشته)
۴- افزایش سرمایه از محل صرف سهام (سلب حق تقدم از سهامداران)
۵- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیهای شرکت
۶- افزایش سرمایه به روش ترکیبی (آمیخته ای از ۲ یا چند روش قبلی).
درآمد هر سهم یا به اختصارEPS ، از تقسیم سود خالص شرکت پس از کسر مالیات، بر تعداد کل سهام شرکت محاسبه می شود،P/E نسبت قیمت سهم به درآمد هرسهم اعلام شده توسط شرکت است.
طی عملیات انتقال قهری سهام، سهام متوفی، براساس گواهـی حصر وراثت ، به وراث وی انتقال مییابد و “گواهینامه های نقل و انتقال سهام” وراث چاپ میشود.
مدارک لازم:.
اصل برگه انحصار وراثت و تصویر آن؛
اصل شناسنامه تمام وراث و تصاویر آن؛
اصل برگه واریز مالیات بر ارث و تصویر آن؛
اصل گواهی فوت متوفی و تصویر آن؛
اصل گواهینامه نقل و انتقال سهام متوفی و تصویر آن؛
اصل وکالتنامه و تصویر آن ( درصورتی که وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل انتخاب کرده باشند) نماینده وراث می تواند به همراه مدارک فوق به شرکتهای بورسی که متوفی در آن ها صاحب سهام بوده است مراجعه نماید.
وراث میتوانند ابتدا از شرکت” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” تقاضای صدور وضعیت دارایی متوفی را بنمایند تا از دارایی وی اطمینان حاصل نمایند. ضمن بررسی مدارک توسط شرکت بورسی، سهم الارث هریک از وراث طبق برگه انحصار وراثت محاسبه می شود و در فرم های خاصی برای شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” ارسال می گردد. در واحد انتقالات و اصلاحات شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” صحت تعداد سهام تعلق گرفته به هر وراث طبق برگه حصر وراثت بررسی و درصورت تایید عملیات انتقال سهام برای هریک از وراث در امور خدمات رایانه ای صورت می گیرد و گواهینامه نقل و انتقال سهام خود را دریافت می کنند.
تذکر۱: اگر وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل خود در این امر معرفی کرده باشند، سهام متوفی بین وراث تقسیم نمی شود و تمام سهام به وکیل انتقال می یابد.
تذکر۲: وکیل قانونی وراث، جهت تایید وکالتنامه، باید ظرف ۱۰ روز از تسلیم تقاضای تقسیم ارث، به همراه اصل وکالتنامه و مدارک شناسایی معتبر به واحد انتقالات و اصلاحات شرکت ” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” مراجعه کند. درغیر اینصورت، سهام مطابق حکم انحصار وراثت بین وراث تقسیم می گردد.
تذکر۳: اگر وکیل وراث ساکن یکی از شهرها غیر از تهران باشد،می تواند جهت تایید وکالتنامه به اداره حقوقی بورسهای منطقه ای مستقر در مناطق ۲۱ گانه مراجعه کند.
هر فردی که میخواهد برای اولین بار در بورس سرمایه گذاری و مشارکت نماید، باید با همراه داشتن مدارک لازم (اصل شناسنامه و کارت ملی) به یکی از کارگزاران رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه و با پر کردن فرم مربوطه نسبت به دریافت کد سهامداری اقدام نماید. شخص برای خرید هر سهم میتواند با واریز وجه مورد نیاز به حساب کارگزار و با پر کردن فرم مربوطه با ذکر مشخصات (نام شرکت، تعداد سهام، مبلغ سرمایه گذاری، تعیین قیمت، سهم، حق تقدم) نسبت به خرید سهام دلخواه اقدام نماید. در هنگام پر کردن فرم، متقاضی میتواند برای خرید سهام دلخواه سقف قیمت مشخصی را اعلام نماید که کارگزار حق خرید بالاتر از آن قیمت را ندارد و یا اینکه دست کارگزار را برای خرید در هر قیمت ممکن باز بگذارد. به همین ترتیب شخص برای فروش سهام خود با در دست داشتن برگ سهام (سپرده) و پر کردن فرم مربوطه در کارگزاری میتواند نسبت به فروش سهام اقدام نماید و باز هم می تواند برای کارگزار حداقل قیمت فروش را مشخص نماید که کارگزار حق فروش در قیمتهای کمتر را ندارد و یا اینکه فروش را با صلاحدید کارگزار و در هر قیمت ممکن انجام دهد. افراد باید بدانند که هیچ کس به جز سهامدار حق خرید و فروش سهام دیگری حتی بستگان درجه اول را ندارد. به همین ترتیب حق هیچ گونه برداشت مالی از حساب افراد به شخص دیگری واگذار نمیشود مگر آنکه این اقدام با طی مراحل قانونی و اخذ وکالتنامه و تأییدیه اداره حقوقی سازمان بورس اوراق بهادار همراه شود. حق العمل کارگزاری ها جهت خرید سهام معادل ۴۸۶/۰% نرخ خرید (کارمزد خرید) و برای فروش سهام معادل ۰۲۹/۱% نرخ فروش (کارمزد و مالیات فروش) میباشد.
الف – با ارسال آخرین تصویر برگه سهام خود برای کارگزارتان اقدامات لازم جهت تغییر ناظر را انجام دهید، در این خصوص شرکت هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند .
ب – شما دارای چند کدبورسی میباشید با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدامات لازم جهت اصلاح چند کده بودن را انجام دهید.
با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدامات لازم جهت اصلاح را انجام دهید.
با توجه به تسهیلات الکترونیکی که جهت سهامداران ایجاد شده است کلیه سهامداران محترم میتوانند با مراجعه به سایت ddn.csdiran.ir (سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان سرمایه) آخرین برگ سهام خود را دریافت نمایند.
سهامداران محترم درخصوص مشارکت در افزایش سرمایه های شرکت کاملاً مختار بوده و درصورت عدم تمایل به مشارکت می توانند حق تقدم خود را واگذار نموده و ضمن دریافت درآمد حاصل از فروش حق تقدم، مطالبات خود را دریافت نمایند و هیچگونه اجباری برای واریز وجه افزایش سرمایه برای سهامداران وجود ندارد.
حداقل سرمایه لازم جهت معامله در سامانه آنلاین 5 میلیون ریال معادل 500 هزارتومان می باشد.
راهنمایی دیگری نیاز دارید؟
درصورتی که در خصوص موضوعات مرتبط با سهام مپنا سوالی دارید میتوانید با ما تماس بگیرید.