این جایگاه که در راستای مسئولیت اجتماعی گروه مپنا به بهره برداری رسیده است قابلیت شارژ خودروهای الکتریکی با پروتکل های مختلف را داشته و منطبق با استانداردهای کرهای، ژاپنی و چینی است. از ویژگیهای این شارژرها میتوان به تفاوت در سوکت شارژ و متوسط طول شارژ آنها که بین ۲۰ تا ۴۵ دقیقه است، اشاره کرد. همچنین شارژر دارای کارت شارژ و اپلیکیشن کاربری اختصاص است.
«محمدحسین رفان» مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا در این رویداد با برشمردن مهمترین دلایل روی آوردن به خودرو برقی گفت: مهمترین دلیل حرکت در این مسیر، دو مسئله زیست محیطی و اقتصادی است و همچنین کاهش مصرف انرژی از دیگر دلایل این موضوع است.
او ادامه داد: اگر تمام خودروها برقی شوند، مصرف سوخت کنترل میشود و کاهش مییابد. نگهداری خودرو برقی بسیار ساده و کم هزینه است. امکان شارژ مجدد دارد. مثلا اگر با خودرو برقی سربالایی را طی کنیم هنگام ورود به سرپایینی باتری شارژ میشود.
رفان با اشاره به توسعه دوچندان خودروی برقی در اروپا گفت: برای گسترش هرچه بیشتر استفاده از خودرو برقی نیازمند زیرساختهای این خودروها در کشور هستیم. ما در گروه مپنا انواع شارژها را تا 600 کیلووات تولید کردهایم و در تهران تاکنون تعدادی از ایستگاه های شارژ ایجاد و به بهره برداری رسیده است.
او در پایان ضمن تقدیر از هتل میزبان، از حرکت کشور به سمت برقی سازی ابراز رضایت کرد و گفت: امیدواریم با همکاری شهرداریهای شهرهای مختلف کشور این اقدام در نقاط دیگر هم انجام شود.
مجتبی قلیپور، فرماندار شهرستان بابلسر با تمجید از گروه مپنا برای انجام این اقدام در بابلسر، اظهار امیدواری کرد همانطور که دنیا در حرکت به سمت برقیسازی خودروهاست، مپنا نیز در این مسیر توسعه روزافزون یابد.
مجید صیادیان، شهردار بابلسر نیز در این مراسم ضمن تقدیر از این اقدام تاکید کرد که در شهر بابلسر آمادگی افزودن به ایستگاههای شارژ خودرو برقی فراهم است.
سیدرضا حسینی کرانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بابلسر نیز این اقدام مپنا و هتل میزبان را خدمت به خلق دانست و از کسانی که در راه آسایش مردم قدم برمیدارند تقدیر کرد.
شبکه شارژ خودروهای برقی مپنا
این ایستگاه شارژ که از سری ایستگاههای مدل آنتوریوم است، یک شارژر DC با توان 60 کیلووات با دو استاندارد GB/T و CHAdeMO دارد که برای خودروهای برقی و هیبریدی چینی، کرهای و ژاپنی مناسب است و جهت استفاده عموم در محوطه هتل میزبان بابلسر قرار گرفته است.
یکی از اهداف اساسی مرکز کسبوکار برقیسازی مپنا ایجاد و گسترش شبکه شارژ هوشمند خودروهای برقی است تا گام مهمی در جهت عملی ساختن مسئولیتهای اجتماعی و زیست محیطی گروه مپنا بردارد و همراستا با کشورهای پیشرفته جهان به سمت آینده صنعت حمل و نقل حرکت کند.
از این رو گروه مپنا از سال 1398 فعالیت خود را روی پروژه گسترش شبکه شارژ خودروهای برقی سراسر کشور متمرکز کرد و بر این اساس جایگاههای مختلف شارژ خودرو برقی در شهرهای مختلف کشور از جمله ایستگاه شارژ برج میلاد در شهر تهران، ایستگاه شارژ خورشیدی مکو در شهر فردیس استان البرز و ایستگاه شارژ پایانه امام رضا (ع) در شهر مشهد مقدس، به عنوان اولین ایستگاههای شارژ خودرو برقی در کشور افتتاح شده و تابستان امسال نیز با حمایت شهرداری تهران و وزارت صمت 15 جایگاه شارژ در پایتخت به بهرهبرداری رسید.
توسعه ایستگاههای شارژ در سطح کشور، از جمله اقدامات مهم مرکز کسب و کار برقیسازی مکو در جهت گسترش و فرهنگسازی استفاده از خودروهای برقی است و در این راستا آمادگی کامل خود را برای مشارکت با بخشهای خصوصی، دولتی و عمومی برای توسعه این ایستگاهها اعلام کرده است تا شهروندان از وجود شبکه زیرساختی برای شارژ و پشتیبانی از تأمین انرژی خودروهای برقی خود اطمینان حاصل کنند.
گفتنی است آنتوریوم نام گلی است که طراحی این ایستگاه شارژ از آن الهام گرفته شده است.