مجمع عمومی عادی سالیانه دوره مالی 9 ماهه منتهی به 30 آذر 1402 شرکت تولید برق عسلویه مپنا، در سالن حکمت کتابخانه ملی ایران با حضور بیش از 87 درصد صاحبان سهام رسمیت یافت.
این جلسه به ریاست “احمدرضا فراست” به نمایندگی از شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا به عنوان رئیس مجمع، “سید علی مکبری” مدیرعامل شرکت تولید برق عسلویه مپنا به عنوان دبیر مجمع، “شهرام کریمی” به نمایندگی از شرکت تولید برق توس مپنا به عنوان ناظر اول، “نگار نورمحمدی” به نمایندگی از شرکت تولید برق گناوه مپنا به عنوان ناظر دوم و با حضور بازرس قانونی، حسابرس مستقل، نماینده سازمان بورس و جمعی از سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار شد.
ابتدا گزارش هیأتمدیره به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت تولید برق عسلویه مپنا توسط مدیرعامل شرکت ارائه و اطلاعات کلی شرکت، اطلاعات مالی شرکت، گزارش دستاوردهای شرکت در دروه مالی 9 ماهه 1402 و فعالیتهای انجام شده برای طرح توسعه نیروگاه عسلویه برای سهامداران گزارش شد.
در ادامه، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت مورد استماع سهامداران قرار گرفت و سپس پرسشهای سهام داران توسط هیات رییسه مجمع پاسخ داده شد.
صورتهای مالی شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت تغییرات در حقوق مالکانه و صورت جریانهای نقدی، انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار، موسسه حسابرسی هشیار بهمند به سمت بازرس اصلی و حسابرس مستقل و مؤسسه حسابرسی بهراد مشار به عنوان بازرس علیالبدل و پاداش هیأت مدیره و حق حضور اعضای هیأتمدیره و سایر کمیتههای تخصصی و انتخاب اعضای هیات مدیره از دیگر مصوبات مجمع عادی شرکت تولید برق عسلویه مپنا بود.
نگاهی به عملکرد شرکت تولید برق عسلویه در دوره مالی 9 ماهه منتهی به 30 آذر 1402
بر اساس گزارشهای ارائه شده در این نشست، درآمد عملیاتی شرکت تولید برق عسلویه در دوره مالی 9 ماهه منتهی به 30 آذر 1402 بیش از 6،065 میلیارد ریال و سود عملیاتی شرکت در همین دوره 3،275 میلیارد ریال و سود پایه هر سهم در دوره مذکور 406 ریال بوده است.
نیروگاه عسلویه تولید 5.48 میلیون مگاوات ساعت را در سال 1402 به خود اختصاص داده است.
با توجه به موقعیت نیروگاه عسلویه در منطقه کمتر توسعه یافته و بر اساس ماده ۱۳۲ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم، درآمد ابرازی این شرکت به میزان ۱۰۰ درصد و به مدت ۲۰ سال (تا خرداد ۱۴۰۷) از مالیات معاف است.
توسعه بخش بخار نیروگاه عسلویه با مکانیزم قرارداد بیع متقابل با شرکت تولید برق حرارتی در حال انجام است. با اجرای این طرح، سه واحد بخاری (سیکل ترکیبی) هریک به ظرفیت اسمی ۱۶۰ مگاوات (جمعا ۴۸۰ مگاوات) به مجموع ظرفیت نیروگاه افزوده خواهد شد و مطابق قرارداد بیع متقابل از محل سوخت صرفهجویی شده، ۳۵۲ میلیون یورو به عنوان بازگشت سرمایه به شرکت پرداخت میشود. همچنین با اجرای این طرح، میزان راندمان نیروگاه از ۳۲ درصد به حدود ۵۰ درصد خواهد رسید. واحد نخست بخار این نیروگاه در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ و واحد دوم بخار نیز از خردادماه ۱۴۰۲ به بهرهبرداری تجاری رسیده است. همچنین پیشرفت فیزیکی واحد سوم نیز حدود 44 درصد است