دیدار نوروزی مدیرعامل گروه با کارکنان مپنا؛ تاکید بر کسب و کارهای جدید و بهره‌وری انرژی

مدیرعامل گروه مپنا در همایش نوروزی سال 1404، مهمترین دستاوردهای سال گذشته را بررسی و بر توسعه کسب و کارهای کنونی و جدید به ویژه در حوزه‌های دیجیتال و بهره‌وری انرژی تاکید کرد.

مراسم دیدار نوروزی شرکت مپنا با حضور مدیرعامل گروه مپنا، مدیران ارشد گروه و همکاران شرکت مپنا، روز 18 فروردین، در سالن همایش‌های روزنامه اطلاعات برگزار شد.

محمد اولیاء، در این نشست صمیمی، ضمن تبریک آغاز سال نو و ابراز امیدواری برای سالی همراه با پیشرفت‌های قابل توجه، به کسب و کارهای جدید که مپنا طی سال گذشته به آنها ورود کرده است، پرداخت و گفت: کسب و کارهای بین‌المللی، صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر، تاسیس مپنا دیجیتال و به نتیجه رسیدن شرکت ساخت افزایشی مپنا از جمله حوزه‌های کسب و کاری نوپا در مپناست که امید بسیاری برای رشد و توسعه آنها در سال‌های پیش رو داریم.

مروری بر برنامه‌ها و رویکردها

مدیرعامل گروه مپنا، به تفکیک عملکرد سه کسب و کار بزرگ (هلدینگ) برق و آب، حمل و نقل و نفت و گاز در سال گذشته پرداخت و مهمترین ماموریت‌های حوزه برق و آب را نیروگاه‌های سیکل ساده و سیکل ترکیبی، نیروگاه‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری انرژی و آب عنوان و سپس زیرمجموعه‌های هرکدام از این حوزه‌ها و برنامه‌های پیش روی آنها را تشریح کرد.

اولیاء در ادامه، پروژه فشارافزایی پارس جنوبی، شوریجه، فراورش نفت به صورت Skid Mounted، پروژه‌های حفاری و نگهداری و تعمیرات را مهمترین پروژه‌ها و اقدامات هلدینگ نفت و گاز مپنا در حال حاضر دانست.

او سپس به مهمترین برنامه‌ها و ماموریت‌های هلدینگ حمل و نقل گروه مپنا اشاره کرد و توسعه خدمات حمل و نقل بار، ساخت واگن‌های مترو وLRV، دامپتراک 136تنی، نگهداری و تعمیرات لوکوموتیو و واگن، قراردادهای لوکوموتیو MAP30، اتمام 50 دستگاه لوکوموتیو MAP24 و توسعه زیرساخت‌های خودرو برقی را از جمله این موارد عنوان کرد.

مدیرعامل گروه مپنا با تاکید بر برنامه‌های حوزه بهره‌وری انرژی به پروژه MAPEC40 اشاره و تصریح کرد: مهمترین هدف این برنامه، کاهش مصرف انرژی در تمام گروه مپنا به میزان 40درصد تا سال 1405 است. در سال گذشته شرکت‌های بسیاری در گروه عملا درگیر این پروژه شدند و پیش‌بینی می‌شود این هدفگذاری کاملا قابل دسترس باشد. البته برای توسعه بیشتر این حوزه، نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم. این پروژه علاوه بر مسئولیت اجتماعی و عمل به اصول پایداری برای مپنا، توانمندساز گروه درحوزه بهره‌وری انرژی محسوب می‌شود.

اولیاء تمامی خدمات و محصولات مختلفی که مپنا در حوزه بهره‌وری انرژی ارائه خواهد کرد را رویکرد گروه در اکوسیستم جدید انرژی دانست و گفت: در آینده‌ای نه چندان دور، تمامی این حرکت‌ها اثرات خود را بروز می‌دهند. مپنا مسئولیت خود می‌داند که راه‌حل‌های جدیدی به سهم خود برای بحران انرژی ارائه کند و به تدریج و در سال‌های آینده اثرات خود را در مقیاس‌های بزرگتر به نمایش بگذارد.

مدیرعامل گروه مپنا، همچنین ضمن تاکید بر ضرورت حفظ و نگهداشت پرسنل گروه، بر حمایت از پرسنل مپنا تاکید کرد و به تبیین برخی برنامه‌ها در این زمینه پرداخت.

قائم‌مقام مدیرعامل گروه مپنا و معاون برنامه‌ریزی و کنترل راهبردی، در ابتدای این نشست، به مرور پیش‌فرض‌های استراتژی‌های گروه در دو دسته‌بندی داخلی و بین‌المللی، شامل برخی چالش‌ها، موانع و امکانات پرداخت و عملکرد مبتنی بر راهبردها را تشریح و بر آمادگی گروه مپنا در این حوزه‌ها تاکید کرد.

علیرضا یزدی‌زاده، سهم فروش هرکدام از کسب و کارهای مپنا را ارئه کرد. بر این اساس، حوزه توسعه نیرو با 33 درصد، بیشترین سهم فروش را به خود اختصاص داد.

فناوری‌های تحول‌آفرین دیجیتال

معاون برنامه‌ریزی و کنترل راهبردی گروه مپنا، در ادامه، رسیدن میزان جذب بودجه مپنا به 71درصد را نشانی از برنامه‌ریزی و بودجه بندی‌های واقع بینانه‌تر دانست و سپس با اشاره به کسب و کارهای جدید در گروه به بررسی چشم‌انداز دیجیتال در بخش نیرو، حمل و نقل و نفت و گاز پرداخت.

او افزود: در سال گذشته فناوری‌های تحول آفرین دیجیتال به عنوان یکی از حوزه‌های جدید به عنوان کسب و کار برای مپنا بررسی شد و کلید خورد. طبق مطالعات انجام شده شرکت‌ها در دنیا پس از انجام تحول دیجیتال رشد قابل توجهی را تجربه می‌کنند؛ اما ورود به این حوزه‌ها به دلیل تغییرات سریع و پی‌در‌پی فناوری‌ها و دانش مرتبط می‌تواند شرکت‌ها را با ریسک‌هایی هم مواجه کند که لازم است پیش‌بینی شود.

او در انتها به مرور عملکرد طرح انفاق مپنا در سالی که گذشت پرداخت و به برخی از اقدامات این حوزه مانند حمایت آموزشی ومعیشتی بیش از 70 فرزند یتیم، تهیه و توزیع بیش از 1200 پکیج تحصیلی، تامین برق یا تجهییزاتی مثل کامپیوتر و لپ تاپ برای مناطق کم برخوردار و … اشاره کرد.

اهدای جوایز چهارمین دوره ارزیابی مدل جامع تعالی مپنا

در این مراسم، همچنین اهدای جوایز چهارمین دوره ارزیابی مدل جامع تعالی مپنا انجام و از برترین شرکت‌ها بر اساس امتیاز تجلیل شد. در این دوره، 14 شرکت‌ مطابق برنامه زمانی ارزیابی‌های دوره‌ای مورد ارزیابی قرار گرفتند. به این ترتیب شرکت حمل و نقل چند وجهی مپنا و شرکت مشاوران انرژی تهران حائز دریافت گواهینامه تعهد به تعالی شدند.

شرکت‌های واگن پارس، المهدی، حفاری مپنا و توسعه نفت و گاز مپنا، تقدیرنامه دو ستاره، شرکت‌های بهره‌برداری و پشتیبانی فنی نیروگاهی مپنا و توسعه نیروگاه‌های حرارتی مپنا (توسعه دو)، تقدیرنامه سه ستاره و شرکت‌های بهره‌برداری و پشتیبانی فنی نفت و گاز مپنا، نیرپارس و احداث و توسعه نیروگاه‌های مپنا (توسعه یک) تقدیرنامه چهار ستاره دریافت کردند.

شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس) موفق شد تندیس برنزی سطح دو را دریافت کرد و بالاخره آنکه شرکت‌های مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) و مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) تندیس طلایی سطح یک را دریافت کردند.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا