حضور فعال گروه مپنا در سومین روز بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز تهران

سومین روز از بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران با حضور گسترده دانشجویان، متخصصان و علاقه‌مندان در غرفه گروه مپنا و برگزاری نشست تخصصی  و کارگاه‌های آموزشی ادامه یافت.

سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران با حضور گسترده دانشجویان، متخصصان و علاقه‌مندان در غرفه گروه مپنا و برگزاری نشست تخصصی  و کارگاه‌های آموزشی ادامه یافت.

در جریان روز سوم نمایشگاه، نشست مشترک شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با گروه مپنا در خصوص تعاملات بیشتر و اجرای پروژه‌های مربوطه برگزار شد.

کارگاه‌های تخصصی با محوریت فناوری‌های نوین صنعت انرژی توسط شرکت توسعه نفت و گاز مپنا

چهار کارگاه آموزشی تخصصی نیز شامل “مدیریت دیجیتال دارایی ها در پروژه های بالادستی نفت وگاز” “پایش وضعیت در پروژه های نفت،گاز،پتروشیمی وپالایشگاهی” “سبد پروژه های شرکت توسعه نفت و گاز مپنا” ” کاربرد هوش مصنوعی در مطالعات مخزن” توسط همکاران شرکت توسعه نفت و کاز مپنا  برگزار شد که با استقبال گسترده کارشناسان، دانشجویان ارشد انجمن علمی دانشگاه تهران و علاقه‌مندان همراه بود. که این رویداد نشان‌دهنده توان فنی و علمی گروه مپنا در حوزه انرژی و تعهد این مجموعه به توسعه دانش‌بنیان صنعت نفت و گاز کشور است.

نشست تخصصی مپنا و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران

در حاشیه نمایشگاه، نشست تخصصی میان شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و گروه مپنا با هدف گسترش همکاری‌ها و بررسی اجرای پروژه‌های مشترک برگزار شد.

در این نشست که روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، بهنام میرزایی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، به مرور سابقه همکاری‌های پیشین دو مجموعه پرداخت. وی با اشاره به فاز اول پروژه ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه که بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ با ظرفیت ۲ میلیارد و ۲۵ میلیون مترمکعب اجرا شد، از آغاز فاز دوم این پروژه برای افزایش ظرفیت خبر داد.

میرزایی افزود: در این فاز، ظرفیت ذخیره‌سازی به گونه‌ای طراحی شده که در ۸ ماه گرم سال روزانه یک میلیون مترمکعب گاز ذخیره و در ۴ ماه سرد سال روزانه ۲ میلیون مترمکعب گاز به شبکه تزریق شود. هدف نهایی از توسعه این پروژه، تأمین نیاز پیک مصرف در فصل سرما در مناطق شمال و شمال شرق کشور است.

وی گفت : برای تحقق این هدف، افزایش ظرفیت به ۴.۵ میلیارد مترمکعب، حفر ۲۸ حلقه چاه و به‌کارگیری کمپرسورهای با ظرفیت بالا در دستور کار قرار دارد. این پروژه به صورت BOT طراحی و اجرا خواهد شد و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقیق، در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

در ادامه، سعید محمدزاده،مدیرعامل بخش نفت و کاز مپنا، ضمن اشاره به فعالیت نزدیک به ۱۱۰ شرکت و کارخانه در زیرمجموعه این گروه، گفت: مپنا هم‌اکنون در پروژه ذخیره‌سازی گاز شوریجه فعال است و با انجام حدود ۵۵ درصد از فاز دوم این پروژه، امیدواریم با حمایت صندوق توسعه ملی گاز ایران، تا سال ۱۴۰۵ پروژه به اتمام برسد و عملیات ذخیره‌سازی آغاز شود.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا