حضور گروه مپنا در بیست‌وهشتمین سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان️

بیست‌وهشتمین سمپوزیوم سالانه فولاد و نمایشگاه بین‌المللی فولاد، با حضور گروه مپنا و جمعی از فعالان و مدیران صنعت فولاد کشور، در شهر نمایشگاهی اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش مدیریت امور رسانه، این رویداد با هدف معرفی آخرین دستاوردهای صنعتی و پژوهشی، بررسی چالش‌های صنعت فولاد و توسعه تعاملات میان فعالان این حوزه، از پنجم تا هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.


گروه مپنا با حضور خود در این نمایشگاه، ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، بر توسعه همکاری بیشتر با فعالان صنعت فولاد و صنایع مرتبط تمرکز دارد. این نمایشگاه به‌عنوان یکی از رویدادهای تخصصی صنعت فولاد کشور، فرصتی برای تبادل تجربیات، شناسایی فرصت‌های همکاری و تقویت ارتباط بنگاه‌های اقتصادی را فراهم می‌کند.


نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان تا هفتم آبان‌ماه، از ساعت ۱۶ تا ۲۲، در محل شهر نمایشگاهی اصفهان میزبان فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان این حوزه است.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا