مجمع عمومی سالانه شرکت تولید برق عسلویه مپنا؛ افزایش سرمایه ۱۰۳ درصدی در «بمپنا»

مجمع عمومی عادی سالیانه و عمومی فوق‌العاده شرکت تولید برق عسلویه مپنا با حضور بیش از 87درصد سهامداران برگزار شد و با تاکید بر رای سهامداران بمپنا، معادل 80درصد از سود تقسیم و به ازای هر سهم 70 تومان و همچنین افزایش سرمایه به میزان ۱۰۳ درصد از محل سود انباشته مورد تصویب سهامدران قرار گرفت.

در مجامع امروز برق عسلویه مپنا و در مجمع فوق العاده با رای سهامداران این شرکت، افزایش سرمایه بمپنا از محل سود انباشته به جهت اصلاح ساختار مالی از مبلغ 7728 میلیارد ریال به 15,700 میلیارد ریال معادل 7972 میلیارد ریال (103 درصد) مورد تصویب قرار گرفت.

سید علی مکبری، مدیرعامل شرکت برق عسلویه مپنا، ابتدای جلسه مجمع، گزارشی از عملکرد مالی شرکت منتهی به 30 آذر 1403 ارائه و آخرین وضعیت احداث بخش بخار نیروگاه عسلویه را تشریح کرد.

مکبری با اشاره به ظرفیت بخش گاز نیروگاه به میزان 1018 مگاوات و بخار به میزان 480 مگاوات گفت: «بمپنا» جایگاه هشتم را در میان نیروگاه های سیکل ترکیبی دارد و در سال 1403 گواهی افزایش ظرفیت به‌ میزان 42 مگاوات و انتشار در بورس انرژی اخذ شده و در حال معامله است.

او در ادامه تصریح کرد: مبلغ ۲۷۰ میلیون یورویی وام ارزی از حساب ذخیره ارزی جهت احداث بخش گازی دریافت کردیم و موفق شدیم با استفاده از قانون رفع موانع تولید در سال ۱۳۹۷ آن را به وام ریالی تبدیل کنیم که در سال گذشته آخرین اقساط آن پرداخت و  تسویه شد. و شرکت هیچگونه تعهدی بابت تسهیلات ارزی و ریالی ندارد. همچنین شرکت دارای معافیت مالیاتی ماده ۱۳۲ می باشد که با پیگیری‌های انجام شده، معافیت مالیاتی تا 1407 تمدید شده است.

مدیرعامل شرکت تولید برق عسلویه مپنا درخصوص پیشرفت‌های عملکردی این شرکت افزود: سقف نرخ انرژی در سال گذشته 162 تومان بود که برای سال جاری 209 تومان اعلام شده است. همچنین نرخ سوخت نیروگاهی سال گذشته 180 تومان بود که در سال جاری به 270 تومان رسید. همچنین آمادگی تولید سالیانه نیروگاه عسلویه در سال قبل بیش از 92درصد بود که 9درصد نسبت به 1402 رشد داشته است. ضریب بهره‌برداری سالانه نیز از 74درصد در 1402 به بیش از 84درصد در سال 1403 رسید و نیز میزان تولید برق نیروگاه در سال 1403 نسبت به سال قبل آن 15درصد رشد داشته است.

مکبری با اشاره به فروش برق نیروگاه در سال 1403 به میزان حدود 15هزار و ۵۰۰ میلیارد گفت: طرح توسعه نیروگاه عسلویه به سیکل ترکیبی تا انتهای آذرماه 1403 مجموعاً حدود 85درصد پیشرفت داشته است. در صورت تأمین نقدینگی از طریق قرارداد بیع متقابل، این واحد به زودی به اتمام می‌رسد و به برق کشور متصل خواهد شد‌. واحد سه نیروگاه بخار در چارچوب بیع متقابل برای سه واحد نیروگاه بوده است.

احمدرضا فراست، معاون مالی و اقتصادی مپنا نیز در این جلسه با اشاره به دارایی ثابت شرکت برق عسلویه مپنا گفت: دارایی ثابت شرکت از 2.7 به 4 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

او درباره مطالبات از محل قرارداد بیع متقابل از وزارت نیرو خاطرنشان کرد: تا انتهای سال مالی قبل، دو هزار میلیارد تومان وصول مطالبات داشتیم. رسیدگی به این موضوع و مشابه آن در سندیکای برق مطرح و پیگیری شده و اظهارنامه ارسال شده است. همچنین افزایش سرمایه 103درصدی معادل 7972 میلیارد ریال جهت تکمیل و بهره‌برداری از واحد 3 نیروگاه بخار به تصویب رسید.

در پایان مجمع سالانه بمپنا، تقسیم سود 700 ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا