در جریان این نمایشگاه، محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا، به همراه خلیل بهبهانی، عضو هیئتمدیره و مدیرعامل حوزه برق گروه مپنا، سعید محمدزاده، مدیرعامل بخش نفت و گاز گروه مپنا و جمعی از مدیران عامل و نمایندگان شرکتهای زیرمجموعه، با مدیران و نمایندگان شرکتهای داخلی و خارجی به گفتوگو و تبادل نظر پرداختند.
امضای تفاهمنامه توسعه زیرساختهای شارژ خودروهای برقی در کشور
یکی از مهمترین رویدادهای روز دوم نمایشگاه، امضای تفاهمنامهای سهجانبه با هدف توسعه زیرساختهای شارژ خودروهای برقی در ایران بود. این تفاهمنامه میان مدیران عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، گروه مپنا و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، با حضور استاندار تهران و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور به امضا رسید.
بر اساس مفاد این تفاهمنامه، گروه مپنا با بهرهگیری از توانمندیهای داخلیسازی، دانش فنی و ظرفیت بالای تولید خود، تجهیز جایگاههای منتخب سوخت به شارژرهای برقی را در اولویت قرار خواهد داد. صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با نقشآفرینی در حوزه تأمین مالی و فرهنگسازی، توسعه زیستبوم حملونقل برقی را پشتیبانی خواهد کرد و شرکت ملی پالایش و پخش نیز با ابزارهای سیاستگذاری و اجرایی، مسیر تحقق این تحول فناورانه را هموار میسازد.
انعقاد قرارداد تأمین قطعات توربین گازی با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب
در ادامه این رویداد، قرارداد فروش ۴۰۰ قطعه یدکی توربین گازی رستون بین شرکت مهندسی موادکاران (از شرکتهای گروه مپنا) و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب منعقد شد. این قرارداد در راستای تأمین بهموقع قطعات استراتژیک موردنیاز صنایع نفت و گاز کشور صورت گرفته است.
همکاری در پروژه ازدیاد برداشت از میدان نفتی پرنج
همچنین تفاهمنامهای سهجانبه میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت توسعه نفت و گاز مپنا (OGDC) بهعنوان شرکت اکتشاف و تولید گروه مپنا و شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر به امضا رسید. موضوع این تفاهمنامه، اجرای پروژه ازدیاد برداشت از میدان نفتی پرنج از طریق تزریق گازهای حاصل از احتراق نیروگاهی و هدف آن بهرهبرداری بهینه از منابع نفتی با استفاده از فناوریهای نوین روز دنیا است. این مراسم در غرفه شرکت ملی نفت ایران برگزار شد و گامی مهم در جهت همافزایی ظرفیتهای تخصصی و سرمایهای برای توسعه پایدار صنعت نفت کشور بهشمار میرود.
برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی توسط شرکت حفاری مپنا
در حاشیه نمایشگاه، چهار کارگاه آموزشی تخصصی شامل”طراحی موفق سیمان سبک نمکی در پروژه سراجه” ، “جایگزینی سیال پایه آبی دوستدار محیطزیست با سیال پایه روغنی در میدان گازی سراجه” ، “استفاده از سیستم Jam Buster در عملیات مغزهگیری” و “استاندارد ISO/14224 در صنعت حفاری ” توسط شرکت حفاری مپنا برگزار شد که با استقبال گسترده کارشناسان، دانشجویان و علاقهمندان همراه بود.
گروه مپنا با حضور فعال خود در این نمایشگاه، بار دیگر بر نقش کلیدی خود در زنجیره ارزش نفت، گاز، انرژی کشور تأکید کرد و ظرفیتهای خود برای ایفای نقش در توسعه صنعتی و فناورانه کشور را به نمایش گذاشت.