بازدید مدیرعامل گروه مپنا از پروژه‌های راهبردی در استان اصفهان / تاکید بر توسعه نوآورانه

در جریان سفر دو روزه به استان اصفهان، محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا، به همراه خلیل بهبهانی، نایب رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل حوزه برق و جمعی از مدیران ارشد گروه از پروژه‌های کلیدی و زیرساختی مپنا در این استان بازدید کردند. محور این بازدیدها بررسی میدانی روند پیشرفت پروژه‌ها، دیدار و گفتگو با همکاران و تاکید بر سیاست‌های توسعه‌ای و نوآورانه گروه مپنا بود.

بازدید از نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق؛ ثبت رکوردهای جدید در توسعه انرژی پاک

روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، مدیرعامل گروه مپنا با حضور در پروژه نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق، از نزدیک روند اجرای این طرح عظیم انرژی تجدیدپذیر را بررسی کرد. این پروژه با ظرفیت نهایی ۶۰۰ مگاوات، در پنج زون ۱۲۰ مگاواتی، در زمینی به وسعت ۱۲۰۰ هکتار و در ۱۵ کیلومتری جاده کوهپایه – اصفهان در حال اجراست.

از جمله رکوردهای ثبت‌شده در فاز نخست پروژه می‌توان به نصب، راه‌اندازی و سنکرون ۱۱ تجهیز MVTS تنها ۱۵ روز پس از ورود به سایت، نصب ۶۰ مگاوات استراکچر و پنل طی دو ماه، رکورد پایل‌کوبی با ۶۹۳ عدد پایل در یک روز، نصب ۶۳ میز معادل ۳.۴ مگاوات و نصب ۳۸۷۶ پنل معادل ۲.۷ مگاوات در یک روز اشاره کرد.

همکاری مپنا در تصفیه آب و احیای منابع آبی استان اصفهان

در جریان این سفر، نشست مشترکی میان گروه مپنا و ذوب‌آهن اصفهان با حضور مدیران عامل دو مجموعه برگزار شد. محور اصلی این نشست، بررسی پیشرفت پروژه تصفیه‌خانه پساب کارخانه ذوب‌آهن و رفع موانع اجرایی آن بود.
این پروژه به عنوان نخستین تجربه سرمایه‌گذاری مپنا در حوزه تصفیه‌ پساب، با ظرفیت ورودی ۸۵۰ مترمکعب در ساعت و در قالب قرارداد BOT به مدت ۱۵ سال اجرا می‌شود. خروجی این تصفیه‌خانه شامل آب نرم و آب صنعتی خواهد بود که با بازیابی ۹۰ درصدی، به کارخانه ذوب‌آهن تحویل داده می‌شود. این پروژه گامی مهم در مسیر مدیریت بحران آب کشور و بازچرخانی منابع آبی است.

بازدید و گفتگو با کارکنان نیروگاه جنوب اصفهان؛ نقطه عطف خصوصی‌سازی صنعت برق

در ادامه بازدید، محمد اولیاء و همراهان با حضور در محل نیروگاه گازی جنوب اصفهان، ضمن گفت‌وگو با کارکنان این مجموعه از تجربیات و دستاوردهای ارزشمند آنان در سال‌های فعالیت در این نیروگاه شنیدند.
نیروگاه جنوب اصفهان که اولین نیروگاه خصوصی کشور به شمار می‌رود، در قالب پروژه BOT و با سرمایه‌گذاری مشترک مپنا بین‌الملل و بخش خصوصی احداث شد. این نیروگاه در بهمن ۱۳۸۵ به طور رسمی افتتاح و اکنون هر شش واحد آن سنکرون شده و به بهره‌برداری تجاری رسیده‌اند.
این نیروگاه با میانگین تولید سالانه ۵.۷ میلیون مگاوات‌ساعت، نقشی کلیدی در تأمین برق کشور ایفا می‌کند. رکورد انجام تعمیرات اساسی واحدهای آن تنها در ۲۸ روز، یکی از افتخارات فنی این مجموعه محسوب می‌شود.

نگاه آینده‌نگر مپنا در توسعه فناوری ساخت افزایشی
در پایان این سفر، مدیرعامل گروه مپنا با حضور در شرکت «ساخت افزایشی مپنا (MAPNA Additive) از ظرفیت‌ها و تجهیزات پیشرفته این شرکت دانش‌بنیان بازدید کرد.
اولیاء در جمع مدیران شرکت ساخت افزایشی مپنا، ضمن ابراز رضایت از تلاش و انگیزه نیروی متخصص و نخبه این مجموعه گفت: گروه مپنا به عنوان یک مجموعه صنعتی بزرگ که سبد متنوعی از محصولات و خدمات را در داخل و خارج از کشور ارائه می دهد از مجموعه هایی که محصول تدبیر، تلاش، تفکر و دانش نخبگان کشور است که در طول سال‌های گذشته تمام توان، اراده و علم خود را برای برپایی آن به کار گرفته‌اند استقبال می‌کند.
شرکت ساخت افزایشی مپنا با هدف توسعه فناوری‌های نوین در زمینه تولید قطعات به روش لایه‌به‌لایه و مبتنی بر مدل‌های دیجیتال راه‌اندازی شده و در تلاش است هزینه و زمان تولید را کاهش داده و چابکی طراحی و خدمات را افزایش دهد.
این شرکت نتیجه تملک سهام مدیریتی دو مجموعه دانش‌بنیان «صنایع نورا لایه‌نگار» و «رویین سازه هوشمند» توسط مپناست و از سال ۱۳۹۵ پروژه‌های توسعه‌ای آن در قالب هسته‌های تحقیقاتی در شرکت‌های توگا، پرتو و موادکاران آغاز شد.
فناوری ساخت افزایشی طی ۱۵ سال اخیر از یک مفهوم تحقیقاتی به فرآیندی صنعتی در مقیاس جهانی تبدیل شده و حالا مپنا نیز با نگاهی استراتژیک، در مسیر صنعتی‌سازی این دانش بومی گام برمی‌دارد.

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا