جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
گزارش‌های ویژه
رد پای کربن

مپنا چطور رد پای کربن را کاهش داده است؟

گروه مپنا در حوزه محیط‌زیست و انرژی، به‌عنوان یک شرکت پیشرو، در حال انجام فعالیت‌های مهمی است. به‌عنوان‌مثال، متوسط رد پای کربن تولید انرژی در شبکه کشور حدود 600 گرم به ازای هر کیلووات ساعت است، اما مپنا با استفاده از مدل‌های سیکل ترکیبی و توربین‌های گازی پیشرفته، توانسته این عدد را به زیر 400 گرم برای هر کیلووات ساعت کاهش دهد. این به این معناست که میزان دی‌اکسید کربنی که به جو وارد می‌شود، کمتر شده و در نتیجه، تأثیرات منفی بر گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی کاهش می‌یابد. به‌طورکلی، رد پای کربن به میزان دی‌اکسیدکربنی که در طول چرخه عمر یک تجهیز تولید می‌شود، اشاره دارد. برای محاسبه آن، میزان دی‌اکسیدکربن تولید شده در صورت و میزان انرژی تولید شده در مخرج قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب »
مروری بر کسب و کار برقی‌سازی در مپنا از ابتدا تا آینده

مروری بر کسب و کار برقی‌سازی در مپنا از ابتدا تا آینده

مروری بر کسب و کار برقی‌سازی در مپنا از ابتدا تا آینده

بزنگاه تاریخیِ تغییر نسل خودروها از بنزینی به برقی
بررسی واقعی‌ترین چالش‌های استفاده از خودرو‌های برقی برای ایرانی‌ها در گفت‌وگو با عادل دمشقی مدیر مرکز کسب و کار برقی سازی مپنا

خردادماه گذشته، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، اعلام کرد چهار مدل خودرو برقی مجوز پلاک گرفتند و با یک خودروساز قرارداد یک هزار دستگاه خودرو از یک مدل بسته شده است. به‌این‌ترتیب می‌توان گفت موضوع ورود ناوگان خودرویی برقی به سامانه حمل‌ونقل کشور به‌صورت رسمی و گسترده کلید خورده است. با این‌حال همچنان ابهامات بسیاری در حوزه زیرساخت خودران‌های برقی پیش روی افکار عمومی است.

ادامه مطلب »

به بهانه سالروز تأسیس مپنا: نتایج دیروز، چالش‌های امروز و مسیر فردا

به بهانه سالروز تأسیس مپنا

نتایج دیروز، چالش‌های امروز و مسیر فردا

بیست و پنجم مرداد ماه مصادف است با سالروز تأسیس شرکت مپنا. در سی‌ویکمین سالگرد این تأسیس، گروه مپنا نگاهی به گذشته می‌اندازد، راه طولانی پیموده شده را می‌بیند و با اندوخته تجربیات این سال‌ها، در پیش رو چشم‌اندازهایی جدید ترسیم می‌کند. امروز، مپنا نامی شناخته‌ شده و برآمده از نتیجه فکر و تلاش افرادی است که همه سعی‌شان بر آن بوده تا اندوخته‌ای به اندوخته‌های پیش از خود اضافه کنند و به نسل بعد بسپارند تا ارزشی ماندگار برای نسل‌ها ساخته شود.

ادامه مطلب »
پیمایش به بالا