محصولات
دیجیتالسازی
دیجیتالسازی
قبل از سال ۱۳۹۰ سیستمهای کنترل، اتوماسیون و برق بکار گرفتهشده در نیروگاههای کشور، خاصه نیروگاههایی که توسط گروه صنعتی مپنا راهاندازی شده و مورد بهرهبرداری قرار میگرفت، به عنوان بخشی از قرارداد، از شرکت زیمنس آلمان خریداری و پیادهسازی میشد. سیستمهای پایش وضعیت نیز به علت تحریم در اختیار نیروگاهها قرار نمیگرفت. از ابتدای دهه نود شمسی، تمرکز شرکت مکو بر بومی سازی این سیستمها و حرکت به سمت قطع وابستگی و خودکفایی در این زمینه قرار گرفت که منتج به توسعه سیستم کنترل و پایش وضعیت مپنا با نام تجاری MAPCS شد. سپس مفهوم اولیه برند مپنا مایند (Brand Concept) شکل گرفت.در این راستا قرارداد اولین اتاق کنترل RDC در سال ۱۳۹۶ منعقد شد.
طی کمتر از دوسال، پلتفرم و سرویسهای ارزش افزوده مبتنی بر آن در صنایع نیروگاهی، با موفقیت پیادهسازی و بهرهبرداری شدند و مپنا مایند رسما متولد شد. به این ترتیب از پاییز سال ۱۳۹۹ کسب و کار دیجیتال سازی به صورت مستقل اعلام موجودیت و کار خود را رسما آغاز کرد. اگرچه تا قبل از ۱۴۰۰ تمرکز اصلی کسب و کار دیجیتالسازی مپنا روی توسعه خدمات نرمافزاری و ارزش افزوده مبتنی بر پلتفرم بود، مجوز لازم برای توسعه سختافزار را در آن سال کسب کرد و اولین گام جدی خود را برای ایفای یک نقش راهبردی در حوزه اینترنت اشیاء برداشت.
اکنون، کسب و کار دیجیتالسازی با نام تجاری MAPNA DIGITAL مفتخر است در راستای محقق کردن مفاهیم هوشمندسازی در تمامی ارکان سبک زندگی ایرانی، راهکار جامع حل مسئله مپنا مایند را در حوزههای کلیدی: اقتصاد هوشمند(Smart Economy)، تحرک هوشمند(Smart Mobility)، محیط زیست هوشمند (Smart Environment) و زندگی هوشمند (Smart Living) به مشتریان خود ارائه دهد.
مجموعه راهحل MAPNA MIND شامل بخشهای زیر است:
- مایند بورد MIND Board
- مایند استودیو MIND Studio
- مایند اپ MIND Applications
- مایندا MINDA
- مایند ایکس MINDX