پژوهش و فناوری

ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی – پژوهشی

ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی – پژوهشی‌

 

ﮔﺮوه ﻣﭙﻨﺎ، در راﺳﺘﺎی رﺷﺪ و ارﺗﻘﺎی ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎی دانشی و پژوهشی، ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻫﻤﮑﺎریﻫﺎی خود ﺑﺎ ﻣﺮاﮐﺰ ﻋﻠﻤﯽ  ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﻧﻈﯿﺮ داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎ، ﻣﺮاﮐﺰ رﺷﺪ، ﺷﺮﮐﺖﻫﺎی دانش بنیان و ﻣﺤﻘﻘاﻦ داﺧﻞ و ﺧﺎرج ﮐﺸﻮر ﺑﻮده و ﭘﯿﺮاﻣﻮن ﻫﺪﻓﻤﻨﺪﺳﺎزی اﯾﻦ ﻫﻤﮑﺎریﻫﺎ رویکردهای متعددی را در دست اجرا دارد.

 

1.      اینترنشیپ:

در خصوص استفاده از توان و ظرفیت دانشجویان دانشگاه‌های تراز اول کشور و برای آشنایی آنها با محیط‌های کاری و صنعتی، فضای تحقیق و توسعه و همچنین پیشرفت پروژه‌های شرکت‌های گروه مپنا با استفاده از نیرو‌های کارآمد و جوان دانشگاه‌ها، از سال 1399 طرح اینترنشیپ در معاونت پژوهش و فناوری تدارک گردیده و در حال اجرا می‌باشد. در سال 1404 نیز طرح اینترنشیپ شرکت های گروه مپنا با موضوعات و شرایط مذکور در نامه های پیوست اجرا می گردد.

1.      موضوعات اینترنشیپ (فایل ضمیمه)

2.      سوالات متداول (فایل ضمیمه)

3.      نامه ارسالی اینترنشیپ به دانشگاه 1403 (فایل ضمیمه)

 

2.     شناسایی و بکارگیری ظرفیت های پژوهشی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان:

 گروه مپنا در راستای شناسایی محققین و ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه‌های کشور و گسترش همکاری‌های صنعت و دانشگاه، پرتال پژوهش و فناوری را در چهار بخش “همکاران گروه مپنا”، “پژوهشگران خارج از گروه مپنا”، “مراکز دانشگاهی و پژوهشی” و “شرکتهای دانش‌بنیان” با هدف گرداوری اطلاعات و سوابق پژوهشی منابع دانشی برون سازمانی راه‌اندازی نموده است. هدف از راه اندازی این بستر، شناسایی فرصت های مشترک همکاری در پاسخ به نیازهای روز مپنا می‌باشد. کلیه ﻣﺤﻘﻘﺎن و ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﻣﯽﺗﻮاﻧﻨﺪ اﻃﻼﻋﺎت و ﺳﻮاﺑﻖ ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺧﻮد را در این پرتال ثبت نمایند.

تماس با مپنا

در صورتی که به اطلاعات بیشتری درباره گروه مپنا نیاز دارید، و یا برای شرکت یا سازمان خود نیازمند راه‌حل یا محصولی هستید، می‌توانید با ما تماس بگیرید.

پیمایش به بالا