گروه مپنا
سلامت در مپنا
امروزه سلامت فیزیکی و روانی جوامع، تحت کنترل حوزه بهداشت و سلامت است و سرمایهگذاری در آن از مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای پیشرو صنعتی محسوب میشود.
گروه مپنا از سال 1394 فعالیت خود را در این حوزه آغاز و شرکت توسعه بهداشت و سلامت مپنا را با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و پزشکی تأسیس کرد. این شرکت در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی مانند سی تی. اسکن، ام.آر.آی، آنژیوگرافی و … فعالیت میکند.
گروه مپنا در ابتدای شروع کار در زمینه بهداشت و سلامت، کسب دانش و تحلیل فناوریهای روز جهان را مبدا فعالیت قرار داد. مپنا تجربه لازم برای بومیسازی تجهیزات پیشرفته را کسب کرده و طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی در داخل کشور را اصلیترین هدف خود قرار داده است.
حوزه سلامت مپنا با 30 دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه تجهیز 182 بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاهها همکاری میکند. تاکنون 34 بیمارستان از این تعداد توسط گروه مپنا به تجهیزات تصویربرداری مجهز شدهاند و باقی آنها طی برنامه پنجساله و با همکاری وزارت بهداشت به تجهیزات روز جهانی مجهز خواهند شد.
سلامت در مپنا
خدمات
تلهرادیولوژی
گستردگی جغرافیایی در کشور، مسأله انتقال و گزارش تصاویر پزشکی را به چالشی پررنگ برای مراکز درمانی و بیماران تبدیل کرده است. راه حل مپنا برای حل این موضوع، طراحی و راهاندازی شبکهای به اسم تلهرادیولوژی است؛ شبکهای پرسرعت و پرتوان که امکان انتقال و دریافت سریع تصاویر پزشکی را فراهم نموده و خطوط ارتباطی مجازی بین بیمارستانها و مراکز درمانی ایجاد میکند. علیرغم روند رو به رشد نصب تجهیزات پزشکی در شهرهای کوچکتر، متخصصان رادیولوژی غالباً در شهرهای بزرگ متمرکز هستند که این به معنای انتظار طولانیمدت، گاهی در حد پنج ماه، از طرف بیماران، برای دریافت نتیجه گزارش تصاویر پزشکی است. به کمک طرح تلهرادیولوژی مپنا، بیماران و پزشکان بدون نیاز به طی مسیرهای طولانی برای بررسی تصاویر پزشکی، در مدت زمان کوتاه به این تصاویر دسترسی پیدا میکنند و شرایط مناسبی برای تشخیص و درمان هر چه سریعتر بیماریها به دست میآید.
سرعت انتقال مناسب و حفظ دقت تصاویر در حین انتقال از دیگر ویژگیهای متمایزکننده این شبکه است. کیفیت بالای تصاویر این شبکه به گونهای است که میتوان تصاویر پزشکی را در تلویزیونهای معمولی هم مشاهده و بررسی کرد. بخش سلامت مپنا با تکیه بر این سامانه، کنترل کیفیت تصاویر گرفتهشده در مراکز درمانی مجهز به تجهیزات مپنا را به صورت لحظهای و آنلاین بررسی میکند.
مدیریت مراکز تصویربرداری بزرگ کشور
شرکت شرکت توسعه بهداشت و سلامت مپنا با تکیه بر نیروی متخصص بومی و دانش روز، ارائه خدمات در مراکز تصویربرداری کشور را از اهداف خود میداند و با ممارست آن را دنبال میکند.
بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از جمله بیمارستانهایی است که توسط این شرکت به تجهیزات مختلف نصویربرداری مجهز شده است. این بیمارستان با مجهز شدن به یک دستگاه MRI 5/1 تسلا، یک دستگاه CT Scan 16 اسلایس، یک دستگاه CT Scan 4 اسلایس، 3 دستگاه رادیوگرافی ثابت و 10 دستگاه رادیوگرافی سیار، یک دستگاه فلوروسکوپی دیجیتال، یک دستگاه تراکم استخوان، 6 دستگاه سونوگرافی پیشرفته و با به خدمت گرفتن حدود 60 پرسنل اعم از پزشک، کارشناسان فنی و کادر اداری به طور میانگین ماهانه 10 تا 11 هزار بیمار را با تعرفه دولتی پذیرش میکند.
بیمارستان فیروزگر تهران مجهز به یک دستگاه MRI 5/1 تسلا، یک دستگاه CT Scan 16 اسلایس، یک دستگاه CT Scan 6 اسلایس، دستگاههای ماموگرافی، فلوروسکوپی دیجیتال، تراکم استخوان و 7 دستگاه سونوگرافی پیشرفته است و با به خدمت گرفتن حدود 70 پرسنل اعم از پزشک، کارشناسان فنی و کادر اداری بطور میانگین ماهانه 12 هزار بیمار را با تعرفه دولتی پذیرش میکند.
بیمارستان شهید رجایی البرز مجهز به دستگاههای آنژیوگرافی، MRI 5/1 تسلا، CT Scan 16 اسلایس و دستگاههای مدرن سونوگرافی، رادیوگرافی دیجیتال و پرتابل است و با به خدمت گرفتن حدود 60 پرسنل در تمام ردههای درمانی و اداری بطور میانگین ماهانه 10 هزار بیمار را با تعرفه دولتی پذیرش میکند.
بیمارستان امام علی (ع) البرز مجهز به دستگاههای CT Scan، رادیوگرافی دیجیتال، فلوروسکوپی، ماموگرافی، سونوگرافی و تراکم است و بطور میانگین ماهانه 6 هزار بیمار را با تعرفه دولتی پذیرش میکند.
سلامت در مپنا
محصولات
سلامت در مپنا
راهحلها
بومیسازی تجهیزات پزشکی
تهیه و تامین تجهیزات موردنیاز مراکز تصویربرداری پزشکی از جمله دانشگاههای ایران، شهید بهشتی، مشهد، لرستان، کردستان، شیراز و سبزوار از پروژههای در حال اجرای مپنا است. با توجه به شرایط اقتصادی روز، مپنا اقدام به تامین تجهیزات بهصورت عمده کرده است که کاهش قیمت خرید را در پی دارد. همچنین نگهداری و پشتیبانی این تجهیزات را برعهده میگیرد و از هزینه استفاده از نیروی خارجی میکاهد. شرکت توسعه بهداشت و سلامت مپنا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و آموزش مداوم، بومیسازی طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی را هدف خود قرار داده است و در حال حاضر با کسب دانش روز در راستای گسترش فعالیتهایش در این حوزه قدم برمیدارد.
تولید تجهیزات پزشکی، انتقال دانش و تکنولوژی و ارائه خدمات تصویربرداری با تعرفه دولتی در مناطق محروم کشور از اهداف اولیه تشکیل شرکت تبسم است. طی سالهای 96 تا 98، بیست و دو دستگاه سی تی اسکن، 7 دستگاه ام آر آی، 8 دستگاه آنژیوگرافی و 15 دستگاه سونوگرافی در بیمارستانهای تحتپوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور نصب و راهاندازی شده است.
گروه مپنا
سرمایهگذاریها
مپنا در پروژههای سرمایهگذاری در سالهای اخیر به حوزه سلامت نیز ورود کرده و فعالیتهای اولیه را در این زمینه آغاز کرده است. تامین تجهیزات پزشکی پیشرفته و تجهیز بیمارستانها و مراکز درمانی از اقدامات مپنا برای ورود به سرمایهگذاری در حوزه سلامت محسوب میشود.
گروه مپنا بزرگترین شرکت بهرهبرداری از تجهیزات پزشکی در سطح کشور است، اما فعالیت حوزه سلامت این گروه به اینجا ختم نمیشود و برنامههای کلانی از جمله ساخت بیمارستان، بومیسازی تجهیزات پزشکی و توسعه گردشگری سلامت را در دست بررسی دارد. همچنین آغاز فعالیت در حیطه بینالمللی در آینده نزدیک و بررسی امکانات ساخت بیمارستان در کشورهای منطقه، چشمانداز روشنی را برای شرکت توسعه و بهداشت سلامت مپنا تصویر میکند.
تماس با مپنا
در صورتی که به اطلاعات بیشتری درباره گروه مپنا نیاز دارید، و یا برای شرکت یا سازمان خود نیازمند راهحل یا محصولی هستید، میتوانید با ما تماس بگیرید.