جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اعلام آمادگی مپنا برای تأمین برق و خودروی برقی کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به نیازهای روزافزون کیش به برق، آب و برقی سازی خودروها، بر ضرورت اجرایی شدن همکاری‌های مشترک با گروه مپنا تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به نیازهای روزافزون کیش به برق، آب و برقی سازی خودروها، بر ضرورت اجرایی شدن همکاری‌های مشترک با گروه مپنا تأکید کرد.
“غلامحسین مظفری” مدیرعامل این سازمان به همراه معاون و مدیر اقتصادی و سرمایه‌گذاری و عضو هیأت مدیره شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش، باهدف آشنایی بیشتر با توانمندی‌های گروه مپنا در حوزۀ ساختِ تجهیزات و ارائۀ خدمات فنی، مهندسی و پشتیبانی و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک از کارخانجات گروه مپنا بازدید کردند.
در این بازدید که یکشنبه اول دی صورت گرفت، همکاری‌های مشترک از جمله طرح‌های پیشنهادی جامع تأمین برق و آب، طرح خودرو و تاکسی برقی، توسعه زیرساخت شارژ هوشمند خودرو در کیش و …مورد بررسی قرار گرفت.  
مدیرعامل­گروه مپنا با همراهی مدیرعامل شرکت مهندسی­ و ساخت توربین­ مپنا، به شرح فعالیت‌ها، حوزه‌های کاری و توانمندی‌های این گروه در حوزه‌های مختلف کسب و کار پرداختند.
“عباس علی‌آبادی” دستاوردها و توانمندی‌های مپنا در زمینه ساخت نیروگاه‌های برق، تولید همزمان برق و آب، برقی سازی خودروها و …را تشریح و بر آمادگی گروه مپنا جهت پاسخگویی به نیازهای منطقه آزاد کیش در این حوزه‌ها تأکید کرد.
وی گفت: مپنا توان تأمین برق منطقه آزاد کیش را با سه راه حل­کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت از طریق نصب (به ترتیب) واحدهای موبایل 25 مگاوات، واحدهای MGT – 40 به ظرفیت 42 مگاوات و واحدهای MGT – 70  به ظرفیت 185 مگاوات دارد، ویژگی مهم این پروژه‌های نیروگاهی آن است که تمام این قطعات در کارخانجات مپنا ساخته می‌شود و هیچ‌گونه وابستگی خارجی ندارد، ضمن آنکه همزمان با تولید برق می‌توان آب شیرین نیز تولید کرد و الزامات زیست محیطی نیز رعایت شود.
“غلامحسین مظفری” مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز با اشاره به حجم بالای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های در دست اجرای کیش و با اشاره به موقعیت جغرافیایی کیش، برخی نیازهای این منطقه از جمله برق و آب را مورد اشاره قرار داد و گفت: کیش ظرفیت مناسبی برای سرمایه‌گذاری دارد که از ظرفیت متوسط سرزمین اصلی نیز بالاتر است.
وی افزود: در کیش حدود 30 هزار میلیارد تومان پروژه در دست اجرا است و این حجم سرمایه‌گذاری نیاز به برق و آب مطمئن دارد و گروه مپنا قطعا می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.
در ادامه، مدعوین از سالن‌ مونتاژ توربین‌های صنعتی، سالن تست توربین و سالن بخار شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) و دستاوردهای این مجموعه از جمله توربین MGT – 70 (3) بازدید کردند.  به گفته مدیرعامل گروه مپنا، این مدل توربین در پروژه‌های صادراتی مپنا از جمله نیروگاه رمیله عراق نیز نصب شده است و نسبت به نمونه مشابه خارجی در همان محدوده جغرافیایی، راندمان و کیفیت بالاتری نشان داده است، ضمن آنکه با تحقیق و توسعه، در آینده نزدیک، توربین گازی 220 مگاواتی با راندمان 59 درصد در حالت سیکل ترکیبی عرضه خواهد شد.
بازدید از سالن تولید کارخانه شرکت پره‌توربین مپنا (پرتو) و آشنایی با روند تبدیل طرح‌های تحقیق و توسعه به محصول نهایی و فناوری‌های پیشرفته به‌کارگرفته‌شده در تجهیزات نفت و گاز و نیرو، بازدید از سالن‌های کارخانه شرکت‌ ژنراتور مپنا (پارس) از جمله مراحل مختلف طراحی پایه، توسعه محصول، طراحی تفصیلی، کارگاه‌های ماشین‌کاری سنگین و مراحل ساخت توربین‌های بادی 2، 2.5، 4 و 4.5 مگاواتی و نیز بازدید از مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت‌‎ها و آزمایشگاه تخصصی زیرساخت‌های شارژ محرکه‌های الکتریک MAPCS در شرکت برق و کنترل مپنا (مکو) از دیگر برنامه‌های مدعوین بود.
غلامحسین مظفری نیز در پایان بازدید خود با ابراز خرسندی از بازدید صورت گرفته از کارخانجات گروه مپنا، با اشاره به نیازهای روزافزون کیش به برق و آب و برقی سازی خودروها، بر ضرورت اجرایی شدن همکاری‌های مشترک با مپنا تأکید کرد. وی هدف از این بازدید را آشنایی با ظرفیت‌های صنعتی موجود در مپنا برای استفاده در جزیره کیش عنوان کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطرنشان کرد: در دوران کنونی، لازم است از امکانات و توانمندی‌‎های مختلف کشور در حوزه صنعت و اقتصاد برای رونق تولید و ایجاد کسب و کار در جزیره کیش استفاده کنیم و امیدواریم این گونه رویدادها به شکوفایی بیشتر کیش کمک کند.  
 

به اشتراک گذاری:
پیمایش به بالا